Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

Посјета градоначелника и министра саобраћаја и веза PDF Štampa El. pošta
1.9. 2020.
Министар саобраћаја и веза Ђорђе Поповић посјетио је данас поводом почетка нове школске године нашу школу гдје је првачићима уручио пригодне поклоне.Указао је на потребу опрезности ученика приликом доласка и одласка у школу.
Апеловао је на возаче да своју брзину кретања прилагоде поготово у близини школа , као и на свим другим саобраћајницама.

Посјета је организована у оквиру кампање "Возачи, школа је за нас, опрез је за вас,", која се традиционално проводи пред почетак школске године, а чији је циљ повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској, првенствено утичући на возаче којима се скреће пажња да је почела нова школска година, да морају бити опрезнији и очекивати повећано учешће дјеце у саобраћају.
Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић је искористио ову прилику да честита први радни дан у новој школској години свим ученицима и наставном особљу у Приједору те истакао да су сви потребни услови у школама успостављени.
Градоначелник Приједора , који сваке године припрема пригодне поклоне за првачиће, искористио је данашњу посјету нашој школи да их једној групи првачића и лично уручи.
Директор школе Сања Муњиза, која је и предсједник Актива директора основних школа изјавила је да први школски дан у приједорским основним школама протиче без проблема.Она је истакла да се сви ученици понашају дисциплиновано и одговорно.
У посјети су били данас су били су и директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић и генерални секретар Ауто-мото савеза Републике Српске Ранко Бабић.


 


Pokreće SmartLABS