Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

Посјета Тренту PDF Štampa El. pošta

Наставници наше школе:Весна Батиница, Слободанка Софиљ и Валентина Радаковић, боравили су Трентину (Италија) у периоду од 8.до 11.новембра.

Путовање је имало два циља, завршетак обуке о Глобалном грађанству и упознавање са системом и начином организовања и функционисања задруга у Трентину. Путовање се реализовало у оквиру програма размјене образивних институција из Приједора и Трента за 2018. годину, кога имплементира Удружење програм Приједор.

Заједно са осталим колегама из нашег града имали су прилику да посјете просторије градске управе, упознају се са начином регулисања и подстицања грађана, институција и приватника на одвајање отпада и заштиту животне средине. Обишли су двије школе и упознали се са школским задругама, њиховим активностима и плановима за наредни период.

Учествовали су у обуци Глобално грађанство -Практична примјена активних методологија У Центру за међународну сарадњу, како би се ученицима пренијеле вриједности глобалног грађанства. Поред наведеног имали су прилику да обиђу и културне знаменитости Трента.

 

 


Pokreće SmartLABS