Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

ЂУРЂЕВДАНСКИ ФЕСТИВАЛ ДЈЕЧИЈЕ ПЈЕСМЕ БАЊА ЛУКА 2018 PDF Štampa El. pošta

11.5.2018.

25. Међународни Ђурђевдански фестивал дјечије пјесме одржан је вечерас у препуној спортској дворани "Борик".Публици су се представила 22 такмичара из 9 земаља: Русије,Италије, Словеније, Македоније, Бугарске, Хрватске, Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Поносни смо јер је ове године једна од учеcница и ученица наше школе Нађа Роквић.Она је са Бањалучанком Маријом Бркић извела композицију "Крила каште".

Нађа иде у четврти разред.Одличан је ученик и веома активна у школским и ваншколским активностима.Ученица је и првог разреда Основне музичке школе "Саво Балабан" и свира клавир.Пјева и у хору "Вилењак" са којим је и наступала као солиста.

Нађини другари из разреда, учитељица, другари из школе и наставници подржали су Нађин наступ са трибина дворане "Борик" уживајући у овом празнику дјечије пјесмe кao и у ревијалном дјелу у ком су наступали Сергеј Пајић и Давид Радосављевић.

Побједница 25. Међународног Ђурђевданског фестивала дјечије пјесме Бања Лука 2018 је Александра Турова из Русије, пјесмом "Момак из сусједног разреда".

НАЂА И МАРИЈА освојиле су НАГРАДУ ЖИРИЈА УЧЕСНИКА за извођење пјесме "Крила маште".

Водитељ овогодишњег Фестивала и члан стручног жирија је добро познати умјетник и ТВ водитељ Миња Субота. Приход од улазница, РТРС ће уручити у добротворне сврхе.

Атмосфера са трибина

 


Pokreće SmartLABS