Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

Фестивал шаха "Матирајмо предрасуде" PDF Štampa El. pošta

17.3.2018.

Данас је у Бања Луци у Народној скупштини Републике Српске одржан Фестивал шаха "Матирајмо прерасуде" на којем се такмичило 126 шахиста из Србије, Хрватске, Данске, Републике Српске и Федерације БиХ. Фестивал је отворио Предсједник Народне скупштине Недјељко Чубриловић.

Част да учествује на турниру имало је девет ученика из наше школе. У току ове манифестације уручене су и награде за такмичаре који су остварили најбоље резултате у својој категорији на такмичењу које се одржало прије мјесец дана у организацији Школе шаха "Скакач" из Бања Луке.

Прво мјесто у категорији дјечака до десет година освојио је Лука Вуковић. Лука је добио пехар а остали учесници захвалнице.

За учешће и добру сарадњу са организаторима овог шаховског првенства наша школа је добила шаховску литературу коју ће ученици моћи користити на шаховској секцији.

На турниру су учествовали ученици: Александар Гајић, Данило Прцаћ, Лука Личина, Вељко Савић, Адис Кличић. Алекса Јазић, Лука Вуковић, Анђела Бабић, Уна Кецман и учитељица Бранка Гајић.

 

 


Pokreće SmartLABS