Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

Дјеца са Косова PDF Štampa El. pošta
Приједорска основна школа “Бранко Ћопић” угостила је  45 малишана са Косова и Метохије,који су  вечерас допутовали у Приједор. „ У питању су ученици узраста од 10 до 14 година , ученици  Основне школе “Доситеј Обрадовић” из Гњилана, којиће бити  смјештени у породицама наших ученика.
„ Интересантно је да ће се сва дјеца која су дошла у Републику Српску у четвртак бити на Козари, гдје је предвиђено дружење са домаћинима из Лакташа, Шамца, Градишка и Приједора“ казала је Муњиза.
Она је подсјетила да је то приједорски прилог пројекту “Спојимо дјецу с Косова и Републике Српске”.
Да су се родитељи масовно одазвали позиву школе да угосте малишане са Косова потврђује и податак да су вишечлане породице чак примале и више дјеце, као породица Десанке Грбић која је поред својих четворо дјеце примила још троје дјеце.

Приједорска основна школа “Бранко Ћопић” угостила је  45 малишана са Косова и Метохије,који су  вечерас допутовали у Приједор. „ У питању су ученици узраста од 10 до 14 година ,

ученици  Основне школе “Доситеј Обрадовић” из Гњилана, којиће бити  смјештени у породицама наших ученика.„ Интересантно је да ће се сва дјеца која су дошла у Републику Српску у четвртак бити на Козари, гдје је предвиђено дружење са домаћинима из Лакташа, Шамца, Градишка и Приједора“ казала је Муњиза.Она је подсјетила да је то приједорски прилог пројекту “Спојимо дјецу с Косова и Републике Српске”.Да су се родитељи масовно одазвали позиву школе да угосте малишане са Косова потврђује и податак да су вишечлане породице чак примале и више дјеце, као породица Десанке Грбић која је поред својих четворо дјеце примила још троје дјеце.

 

  

 

 

 


Pokreće SmartLABS